Volg mij op: Facebook YouTube

IMG 7308

Tijdschrift Viva

Voor tijdschrift Viva mag ik persoonlijke en journalistieke artikelen schrijven. Zoals 'Zo lekker is solo slapen'. Eerder schreef ik voor Viva.nl online; 'Ode aan het single leven'. Sinds 2017 zijn mijn docuvlogs te zien op www.viva.nl. 

nrc

NRC Handelsblad & nrc.next

Sinds 2013 schrijf ik uiteenlopende opiniestukken en essays voor zowel NRC Handelsblad als nrc.next. Onder andere 'Ban de pil, gebruik condooms', 'Kerstmis haalt het slechtste in mij naar boven', en 'Verliefd? Dan ken je je schoonfamilie nog niet'

mg2

Tijdschrift Mijn Geheim

Sinds 2012 schrijf ik persoonlijke verhalen (human interest) voor tijdschrift Mijn Geheim, Mijn Geheim Special en 'jonger zusje' tijdschrift Intens (inmiddels gestopt). Zoals 'Altijd maar moeten, leven met een dwangstoornis' en 'Eliene heeft een stoma'.

column

Columns

Door de jaren heb ik verschillende (gast)columns geschreven voor uiteenlopende tijdschriften. Zoals Yes, Libelle en Intens. Voor tijdschrift Mijn Geheim schreef ik gedurende twee jaar een vaste column rondom eetproblematiek, gezondheid en mijn liefdesleven. 

osteo

Medisch vakblad De Osteopaat

Medisch vakblad De Osteopaat verschijnt vier keer per jaar. Sinds 2016 schrijf ik verschillende artikelen en interviews rondom medische thema's. Zo interviewde ik bijvoorbeeld neuroloog en psychiater Marten Klaver over zijn boek 'Zakendoen met emoties' en Jochen K. Lennerz, moleculair genetisch patholoog. 

p

Jeugdtijdschriften

Van 2008 t/m 2014 schreef ik voor verschillende jeugdtijdschriften, voornamelijk rond het thema paardensport. Zo schreef ik een paar jaar op vaste basis stripscenario's voor tijdschrift Penny, waaronder een meerdelige serie. Ook schreef ik quizzen en andere teksten voor uiteenlopende rubrieken. 

expat

Piloot en Vliegtuig

Voor luchtvaartmagazine Piloot en Vliegtuig schreef ik verschillende artikelen. Soms informatief, soms persoonlijk. Zoals een reportage over de laatste vlucht van mijn vader als KLM-gezagvoerder. Ook ging ik naar China om een aantal weken met expats op te trekken die voor Air China werkten. 

hoefslag

Tijdschriften paardensport

Voor paardentijdschriften Hoefslag, Hoefslag Junior, CAP en Bit heb ik door de jaren verschillende artikelen geschreven. Niet alleen informatief, maar ook persoonlijke interviews en reportages. Zo liep ik een dag mee met de bereden politie en ondervond ik hoe paarden ingezet kunnen worden voor therapie. 

yes

Overige tijdschriften & websites

Er zijn nog meer bladen, kranten en websites waarvoor ik (sporadisch) schrijf of heb geschreven. Zoals Santé, Het Algemeen Dagblad, Fancy, Paravisie en verschillende regionale kranten en magazines. Ook verricht ik freelance redactiewerkzaamheden. Zo redigeerde ik de verhalenbundel Sensitive Survivors en schrijf ik teksten voor de van Rosmalen Kliniek Rotterdam